0

А ктьорът Христо Петков, станал известен като убиеца от сериала на NOVA '”Дяволското гърло“, стана татко на момченце за втори път.

Щастливата вест обявиха заедно с любимата си жена Лили Гелева, която е родила в неделя в столична болница. Двамата публикуваха в Инстаграм главичката на бебето и разкриха, че са го кръстили Вито.

Болница

„Добре дошъл, Вито Христо Петков, слушай - велико е, че те има“, написаха щастливите родители и благодариха на екипа на болница „Свети Лазар“ за грижите. „В наши дни да срещнеш такива професионалисти, на които можеш да се довериш, да бъдеш изслушан, разбран, подкрепен, посъветван и в сигурни ръце е изключителна рядкост, бъдете живи и здрави“, споделят още актьорите в социалната мрежа и посочват името на д-р Валери Нецов, при когото е проследила бременността си Лили. „Животът е чудо“, завършват родителите, които дълго време криха, че са в очакване на наследник, и разкриха едва преди два месеца за това.

Батко

Това е първото бебе за актрисата, певица и влогърка Лили Гелева, както и първото дете на двойката, но е второ дете за Христо Петков, който вече има син от бившата си съпруга Анастасия Ингилизова – Константин. Ученикът е изключително щастлив, че вече е батко, и е обещал на Христо и Лили, че ще се грижи за бебето.