0

Т алантливият роден дизайнер Фатих Осман стои зад една от визиите на голямата турска звезда Ханде Йенер за концерта й в Истанбул. Спектакълът ще бъде на най- голямата открита сцена в града - Куручешме, която ще посрещне над 15 000 фенове на Йенер.

Впечатление

Екип на „Телеграф“ се свърза с Фатих Осман, който разкри, че двамата са се запознали у нас. „Щастлив съм, че Ханде и нейният екип ще се доверят на мен за един от сценичните й тоалети по време на големият й концерт. Като беше в България миналия уикенд, успях да се срещна с нея и да й подаря специален сценичен сет“, сподели дезайнерът и допълни: „Става дума за костюм от 6 части: гащеризон, ботуши, ръкавици и корсет. Почти месец подготвях тази визия, чийто плат представлява щампа с фрески от известна католическа църква във Флоренция. Ханде беше истински впечатлена“.

В тази кутия бе тоалетът подарък за турската звезда

 В тази кутия бе тоалетът подарък за турската звезда
Авторът

Кариера

Ханде Йенер гостува за първи път у нас, миналия уикенд и пя пред повече от 10 000 души на градския стадион в гр. Момчилград. Тя пристигна в България заедно със сина си, известния турски диджей Чагън Кулачоглу, своя личен балет и с мениджъра си.

Що се отнася до Фатих Осман, това не е първата му съвместна работа с голяма чуждестранна звезда. Припомняме ви, че както „Телеграф“ пръв писа, азербайджанската поп звезда, композитор и актриса Айгюн Касимова също се довери на българския дизайнер за визията си по повод заснемане на тематична фотосесия. Снимките бяха вдъхновени от култовата кукла Барби, която отново завладя света с премиера на едноименния игрален филм.