0

И зпадналият в немилост рапър Шон Комбс, известен с псевдонима си Пи Диди, беше арестуван в хотел в Ню Йорк в понеделник вечерта като част от федерално разследване за трафик на хора за сексуална експлоатация, съобщиха от полицията в града.

Изпълнителят отиде в Ню Йорк, бидейки напълно наясно, че най-вероятно ще бъде задържан. Комбс беше арестуван в Park Hyatt New York от отдела за разследване на вътрешната сигурност, който обикновено се занимава с разследвания за сексуален трафик. Очаква се Пи Диди да бъде изправен пред федералния съд в Манхатън във вторник.

ПРАВОСЪДИЕТО ГО ЗАСТИГНА: Осъдиха Пи диди за 100 млн. долара!

„По-рано тази вечер федерални агенти арестуваха Шон Комбс въз основа на обвинение. Очакваме да пристъпим към разпечатването на обвинителния акт сутринта и тогава ще имаме какво да“, обясни в изявление Деймиън Уилямс, прокурор на САЩ за Южния окръг на Ню Йорк.

Комбс също е обвинен в домашно насилие срещу бившата си партньорка, R&B певицата Каси Вентура. Тя го съди през ноември и двойката бързо се споразумя. Но наскоро отново се появи шокиращо видео, в което той напада Вентура в коридора на хотел през 2016 г. и потвърждава нейните обвинения във физически и емоционален тормоз.

МОЖЕ ЛИ ДА ЗАТЪНЕ ПОВЕЧЕ? И порнозвезда скочи на Пи Диди - принуждавал я да прави секс с гостите на партитата си!

Имението на Комбс в Бевърли Хилс беше претърсено от американските власти преди около шест месеца. Не е ясно какво са търсили агентите по време на акцията през март, но се смята, че е част от разследването на секс трафик.