0

А лла Пугачова, която отдавна не се е появявала на сцената, тази година реши да направи изключение. Певицата е готова да свири на новогодишни корпоративни събития и, както се казва, дори е намерила музиканти за своите изпълнения. Алла Борисовна иска близо 50 000 евро (45 милиона рубли). 

Подобни апетити на Примадона към олигарсите от Рубльовка, които предишни години охотно канеха Алла Борисовна да пее на техните партита в Русия и в чужбина, изглеждат немислими. В резултат на това те обявиха окончателен и неотменим бойкот на певицата, която искаше да спечели допълнителни пари.

„Вярно е: Никой от съседите ми не планира да покани Алла на партитата си“, разкри нейната приятелка певицата и модел Алена Кравец. 

„Напротив, когато стана известен хонорарът на Пугачова за новогодишното корпоративно парти, всички започнаха да й се смеят. Един бизнесмен ми каза в прав текст: "Няма да храня семейството й!" И освен това, ако по-рано появата на Алла Борисовна показваше нивото на събитието, сега всичко се промени. Тя е съпруга на чужд агент. Защо хората се нуждаят от възможни проблеми?”, диви се Кравец. 

„Алла Борисовна, разбира се, напоследък прекалява с публикациите си в социалните мрежи“, продължава Алена. „Дори след като тя напусна Русия, ние се отнасяхме с нея по-добре в Рубльовка, отколкото сега.“ Миналата година мнозина бяха объркани. Някои дори напуснаха Русия за известно време. Но след това, след като разбраха същността на случващото се, те се върнаха. Но Пугачов не е. Затова я бойкотираха в нашите среди”, обясни Алена.