0

Б ившата съпруга на Благой Георгиев - татарката Есмер Омерова, чака второ бебе. След като преди 7 години тя дари Джизъса със син, когото нарекоха Елай, хубавицата отново е в очакване на наследник, но този път таткото е друг.

Щастие

За щастливото събитие в живота си тя разкри с кратко стори, което изчезва след 24 часа. Кадърът е направен в банята, а в огледалото Есмер показва наедрялото си коремче. Татарката не издава нищо повече, но гледайки кадъра, вече е поне в 6-и месец. В тайна е и полът. Най-голямата загадка за всички е кой е таткото. Миналата година тя разкри, че има нов любим, но не и самоличността му.

Припомняме ви, че след бурната раздяла с Благо тя имаше дългогодишна връзка с боксьора Макс Давидов, но се разделиха, като за причина бе посочен тормоз над крехката брюнетка.

Наследник

Освен с бременно коремче Есмер се похвали и с порасналия им син с Благо, който тръгна на училище. Малкият е в униформа, но най-голямо впечатление направи раницата му, на която е изобразено футболно игрище. По всичко личи, че кръвта вода не става и наследникът на Георгиев е запален по този спорт. Самият Благо пък не го е виждал повече от 5 години, тъй като бе изгонен от Русия от семейството на Есмер и му бе забранено да се доближава до нея и детето. Причина за това, естествено, бе слабият ангел на ексфутболиста и изневяра от негова страна. Не е ясно дали изобщо е успял да чуе сина си някога поне по телефон, или Омерова и родата й не искат той да има никакъв досег до малчугана, та камо ли да го възпитава.