0

Р одната хубавица Диляна Попова живее с неканен гост - жаба. Изглежда, животинчето много си е харесало морския дом на Попова, защото вече повече от 3 дни не го напуска.

Дом

Диляна приема шеговито новия член на семейството и почти всеки ден показва с кратко видео къде обикаля жабата. В едно от клипчетата беше между две стъклени чаши за вино, а пък на друго спокойно обхождаше пакети с оризовки и чипс. По всичко личи, че Диляна не се страхува от жабата и не мисли да я гони.

Instagram

Според поверия тя и не трябва да бъде гонена, а да остане колкото пожелае в къщата, която е избрала, за да донесе пари и просперитет.

Работа

Попова прекара почти цяло лято на Перла бийч и дори показа кадри от жестокото наводнение в района. Не е ясно кога отново ще се завърне в столицата.

Фенове пък вече се питат дали красавицата няма да ги зарадва с нов проект. Последният филм, в който снима Диляна, носи името „Аферата Пикасо“ и бе заснет още миналото лято, но досега така и не видя бял свят. Именно там тя си партнира в горещи сцени с един от най-желаните ергени у нас - актьора Филип Буков.