0

М ногократната световна и европейска шампионка Мария Оряшкова обяви, че слага края на невероятната си кариера.

Това се случи в предаването „Игри на волята“. Титулуваната спортистка отпадна в двубой срещу бизнесмена Мартин Николов - Елвиса. Мария беше изпратена с комплименти за честната ѝ игра от опонента си и от водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев.

“За мен беше чест да играя на тази Арена и искам да запомня всеки един момент. И днес на тази Арена е последното състезание в живота ми. Оттеглям се от спорта. Не събрах смелост да го направя на тепиха, да изляза и да оставя екипа си там, но се радвам, че успях да го направя тук. Благодаря ви!”, сподели през сълзи Мария Оряшкова.

Въпреки предимството, което получи от Момчил Василев, в елиминационния двубой последната оцеляла от племето на Амазонките беше настигната от Елвиса, който показа остър ум и реши анаграмата светкавично.

Оряшкова е специален гост в “След Игрите” - официалния подкаст на “Игри на волята”. Епизодът с нейното участие вече е наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube. В него Мария споделя за най-трудните си моменти в живота, за стратегическите си решения в риалитито, за отношенията си с бившия командос Пеньо Гатевски - Гатьо, както и дали би участвала в All Stars.