0

В есна Змиянац замалко не е получила инфаркт заради потъналия нощен бар в Белград. Инцидентът стана в новогодишната нощ, а по това време участие в него е имал зетят на сръбската музикална легенда – рапърът Реля Попович.

Дъщерята на певицата Николия е научила от медиите за потъването на заведението и започнала да звъни на мъжа си, но заради настъпилите хаос и паника той не успял да вдигне телефона си. Това и публикуваните в медиите кадри накарали дъщерята на Змиянац да се притесни още повече.

„Николия не можеше да си представи по-лош старт на 2023 г. Когато до нея стигна новината, че плаващият бар, на който пееше Реля, е започнал да потъва, тя не можеше да повярва на това, което вижда. Заради видеата, на които се вижда как хора крещят и бягат, а студената вода сериозно прониква в сала, тя толкова се изплашила, че веднага започнала трескаво да звъни съпруга си. Реля дори не е отразил, че телефонът му звъни, затова се обадила и на членовете на неговия екип, но и те не обърнали внимание на телефоните си, всички имали за цел да слязат възможно най-бързо“, заявил очевидец пред сръбски медии.

След напускането на потъващия бар Реля веднага информирал, че се е спасил и е в безопасност. Новината за инцидента е била съобщена на Весна Змиянац веднага след края на новогодишния й концерт.

„И Весна много се страхуваше за Реля. Не искаха да й кажат нищо, докато не свърши да пее. Когато Николия й каза, че всичко е наред и Реля вече си е у дома, тя изпита облекчение. Виждаше се колко е разстроена“, завърши източникът.