0

С лед няколко седмици пристанището в Бургас отново ще бъде арена на музиката от 90-те, танци и добро настроение, а феновете ще имат възможност да чуят не само най-известните хитове на „Джипси Кингс“, но и на „Бони М“, Шаги и Араш.

Четвъртото издание на най-мащабния музикален фестивал по Българското Черноморие - „Спейс Мюзик“, ще се проведе на 5, 6 и 7 август, а местата за спане в града вече са почти изчерпани, показа проверка на „Телеграф“.

Изненада

Организаторите от “Фест тийм“ обявиха още една от изненадите на фестивала - Down Low също пристигат в Бургас, за да изпеят на живо неповторимото парче Johny B и останалите си хитове. Basic Element, Baby D и Londonbeat също се подготвят да се включат в шеметния тридневен музикален маратон заедно с изпълнителите на тоталния хит на 90-те „Макарена“ - Los del Rio, DJ SASH, Bellini, Dario G, италианската изпълнителка Gala, германската евроденс сензация Cascada, ирландската поп група Liberty X, нидерландската певица и танцьорка Loona, евроденс дуото Magic Affair и испанският изпълнител Chimo Bayo.

Сцени

Тази година фестивалът „Спейс Мюзик“ ще е още по-мащабен и ще се разположи на две сцени - основната сцена и диско сцената, за която ще трябва да си припомните как се танцува ламбада, защото на нея ще се качат KAOMA. Очакваме също и Fab Morvan от "Мили Ванили“, The Weather Girls с вечния им хит It’s Raining Men , Ottawan с Hands Up, D.I.S.C.O. В програмата ще се включи и един от емблематичните гласове на 90-те години - бившата вокалистка на M People - Хедър Смол, както и българските звезди от „Трик“, „Трамвай №5“, Искрен Пецов и шоуто на DEEP ZONE Project - Deep Zone All Stars.

Еднодневните билети са на цена 80 лв., а тридневният е 180 лв.