0

Б рад Пит вероятно ще се събере отново с Куентин Тарантино за 10-ия и привидно последен филм на режисьора, „The Movie Critic“.

Тарантино все още пази мълчание за „The Movie Critic“, но се твърди, че действието се развива в Южна Калифорния през 70-те години на миналия век и в центъра му е циничен филмов рецензент.

МИРИЗЛИВКО: Бивш съквартирант на Брад Пит издаде една от най-смрадливите му тайни

Говори се, че е вдъхновен от живота на Полин Каел, покойната писателка на New Yorker, която беше един от най-влиятелните филмови критици на своето време.

Тарантино заобиколи запитванията за филма по време на разговор на фестивала в Кан през 2023 г., като каза на публиката: „Не мога да ви кажа нищо, докато не видите филма. Изкушавам се да направя някои от монолозите на героя точно сега, но няма да го направя. Може би ако имаше по-малко видеокамери. Просто трябва да изчакате и да видите”.

КРАЙ НА МЪКИТЕ! Анджелина Джоли и Брад Пит пръснаха панаира окончателно!

Очаква се Пит да прекара част от 2024 г. в заснемане на филм за състезания във Формула 1 от режисьора на "Топ Гън: Маверик" Джоузеф Косински. В този филм, продукция на Apple, той играе шофьор ветеран, който излиза от пенсия, за да се състезава заедно със състезател новобранец и титаните на спорта.

Така че, ако преговорите за „The Movie Critic“ бъдат финализирани, продукцията вероятно няма да започне до средата на годината или по-късно.

ВСИЧКО Е ЛЮБОВ: Брад Пит с новата в Париж за юбилея! (СНИМКИ)

Преди това Пит и Тарантино са работили заедно по „Гадни копилета“ от 2009 г. и „Имало едно време в Холивуд“ от 2019 г., които донесоха на Пит Оскар за най-добър актьор в поддържаща роля.

Тарантино сподели намерение да се оттегли от киното след 10-ия си филм. Той прави своя игрален дебют с независимата криминална драма „Глутница кучета“ през 1992 г. и го последва с носителя на „Златна палма“ от 1994 г. „Криминале “. Тарантино режисира и „Джаки Браун“, „Убий Бил: Том 1“ и „Том 2“, „Доказателство за смъртта“, „Джанго без окови“ и „Омразната осморка“.