0

„Без да се замисля“, казва Брадли Купър на въпроса дали ще направи още едно продължение на култовата лента „Последен ергенски запой“.
В скорошен епизод на подкаста The New Yorker Radio Hour актьорът говори с водещия Дейвид Ремник за режисьорските си усилия на "Роди се звезда" и "Маестро" и преминаването му към по-драматични роли.

Готовност

Когато водещият го пита: „Свършихте ли със забавлението? С други думи, ако ви бъде предложена друга забавна, комедийна роля и това са три месеца от живота ви, няма ли да е „Последен ергенски запой 5“, или нещо подобно?“



„Е, бих направил пета част на филма. Първо обаче трябва да направя четвърта част на „Запоя“ и, разбира се, че да“, отговаря през смях актьорът.

Първият филм от поредицата „Последен ергенски запой“ е заснет за 15 дни в Лас Вегас с бюджет от едва 35 милиона долара и премиерата му е през май 2009 г. Актьорският състав е допълнен от Ед Хелмс, Зак Галифианакис, Хедър Греъм, Джъстин Барта, Кен Джеонг и Джефри Табор.

„Бихте ли го направили след минута? Не само за да плати сметките? “, попита го водещият. „Вероятно бих направил четвърта част, без да се замислям. Тъй като обичам Тод [Филипс], обичам Зак [Галифианакис] и Ед [Хелмс] толкова много, да, вероятно бих го направил“, разяснява Купър.

Боксофис

Първата част на известната поредица спечели над 469 милиона долара в световен мащаб. Втората последва през 2011 г., а две години по-късно и третата част, като очевидно публиката е жадна и за още продължения.

Междувременно Купър играе и режисира новия си филм Maestro , за живота на легендарния музикален композитор Ленард Бърнстейн. Всъщност 48-годишната звезда разкрива, че по време на подготовката си за филма е прекарал шест години в обучение как да дирижира оркестър. Подробно той описва на Лин-Мануел Миранда по време на прожекция в Ню Йорк, че е прекарал шест години в обучение да дирижира за шестминутна сцена.

Въпросната сцена включва емблематичното изпълнение на Бърнстейн, дирижиращ Лондонския симфоничен оркестър през 1976 г. в катедрала, което изплашило Купър. Накрая той се справя перфектно в шестминутното изпълнение.