0

К ултовата група „Братя Мангасарян“ се събират отново след години пауза, за да се качат заедно на сцената за голям концерт в София. Зюмбюл (Силвестър Силвестров), Кулю (Владислав Петров) и Среброто (Александър Сано) отново ще се изявят в собствения си стил - манга хип-хоп, както те го наричан, но парчетата им ще имат нови аранжименти.

Покана

„Събираме се по покана на организаторите и сме приятно изненадани, че има хора, които искат да ни видят на този концерт. На сцената няма да сме само тримата, а с нас ще бъде групата High time - страхотни музиканти, които имаме щастието да застанат зад нас. Те могат да направят така, че малоумната ни музика да звучи като „Куин“ (смее се). Ще имаме изцяло нови аранжименти на всичките си парчета и ще бъдат в лайв версии“, сподели пред „Телеграф“ Александър Сано и допълни: „Подготвяме се и с готина мултимедия, така че ще представим едно нахално шоу“.

Спомени

Припомняме ви, че най-големият хит на бандата бе култовото парче „Бай Мангау“. Дори преди 6 години те зарадваха почитателите си с нов клип.

Видеото към новото старо парче е заснето в индустриалния хангар на “Кремиковци” от екип на “Под прикритие”, начело с оператора Радослав Гочев. В ролята на полицаите пак са актьорът Юлиан Вергов и продуцентът Иван Христов, които бяха униформените и в клипа към “Бай Мангау” преди повече от 15 години.

Сега Братята отново се събират, а всичките им фенове ще могат да се насладят на шоуто, което подготвят на 19 ноември в столичен клуб от 23:00 ч.