0

В ъпреки че е на близо 10 години, хитът Diamonds изигра ключова роля в имиджа на Риана, който тя поддържа и до днес.

Певицата демонстрира неочакван начин да носи още повече диаманти в последното си видео в социалната мрежа TikТok. Риана сложи пръстен с шикозен внушителен камък на средния пръст на левия си крак. Бляскавото бижу е съчетано перфектно с ефектни черни сандали с лъскава закопчалка.

 

@rihanna

quiet luxury

♬ original sound - Rihanna

 

„Тих лукс“, написа барбадоската красавица към видеото, в което се хвали с огромния аксесоар, докато се разхожда с токчетата.

Модният триумф на Риана бе харесан от нейните фенове, които я засипаха с коментари. Някои дори се пошегуваха дали това не е предложение за годеж.

Видеото моментално се разпространи в мрежата, украсата дори беше оценена от експерти. По предложение на журналисти от Page Six най-вероятно пръстенът струва близо милион долара. Очаквано певицата носи не по-малко скъпи сандали с кристали на Amina Muaddi ($1380), които се оказаха просто допълнение към неприлично скъпия диамант. 

Инстаграм

Изпълнителката е носила ослепителния аксесоар вечерта преди бляскавото събитие Met Gala 2023 , но чак сега се похвали отблизо с бижуто.

Припомняме, че Риана дори е бременна и очаква второто си дете от A$AP Rocky.