0

П оп иконата Бритни Спиърс продължава да сипе огън и жупел срещу баща си, под чието попечителство беше в продължение на 13 години.

В публикация в Инстаграм тя си припомни как родителите й са я поставили в психиатрична болница за четири месеца през 2019 г. 40-годишната поп звезда сподели, че е била „третирана като куче” в лечебно заведение, а след това измъчвана с жестоки въпроси.

„Защо се съгласи с това и се отнесе с мен като с проклето куче? Какво прави другите ти дъщери толкова специални, че ме цениш по-малко от едно куче?“ обърна се певицата към баща си чрез социалната мрежа. „Събуждайки се всяка сутрин и всяка вечер преди лягане, се моля на Бог да изпиташ поне пет минути от болката, която изпитвах на това място в продължение на четири месеца! Проклинам те да гориш в ада. Баща ми винаги ми е казвал, че съм дебела, за са не се чувствам красив“, добави тя.

През 2008 г, след психически срив, Бритни Спиърс беше обявена за неспособна да се грижи за себе си и децата си. Тя беше принудена да влезе в психиатрия, а баща й Джейми стана неин настойник. След като се възстанови, певицата продължи да изнася концерти, но не можеше да управлява парите си. Попечителството продължи до 2021  г.