0

Б ритни Спиърс сподели с тъга, че би желала синовете ѝ да се застъпват за нея, така както правят синовете на Памела Андерсън.

Попзвездата публикува дълго съобщение в Instagram в подкрепа на русия секссимвол от 90-те по повод нейния нов документален филм за Netflix.

Бритни изрази възхищението си към Памела във вече изтрита публикация в своя профил, като сравни живота си с този на бившия модел на Playboy. 

Спиърс си пожелa нейните двама сина – 17-годишния Шон Престън и 16-годишния Джейдън да се „застъпват за нея“ по начина, по който синовете на Памела го правят.

И двамата ѝ синове се появиха с нея на червения килим по време на прожекцията на филма в Холивуд на 30 януари.

„Аз съм такъв фен на Памела Андерсън … тя беше единствената секс икона в един момент в Америка и все още е!!!“, започна Бритни в дълъг пост в Instagram.

„Наистина уважавам факта, че децата ѝ се застъпиха за нея във връзка с това, че хората се опитваха да продадат нейната история от миналото!!!"

Спиърс добави, правейки паралел със собствения си живот: „Има 4 документални филма, издадени за мен само миналата година от хора, които обожават да говорят за мен и миналото ми!!! А само да ги гледам, беше почти толкова трудно, колкото и това, през което минах в миналото си!!!! Начинът, по който миналото ми беше изобразено в тези документални филми, беше изключително смущаващ!!!““

Един от тези филми беше именно с бившия мъж на Бритни и баща на синовете ѝ – Кевин Федърлайн, който всъщност отглежда момчетата от доста години насам.

В интервюто бившият танцьор обясни, че нестабилното психическо състояние на звездата и желанието ѝ непрекъснато да се съблича в социалните медии е причина синовете ѝ да не я търсят и да не искат да се виждат с нея, тъй като тя ги засрамва.

Освен това Кевин заяви, че позволява на момчетата да се виждат с дядо си Джейми – бащата на Спиърс, срещу когото певицата водеше дела.

Джейми Спиърс години наред беше законен попечител и надзорник на Бритни, именно заради нейната лабилна психика, както и заради проблемите ѝ с различни зависимости.

Тя обаче успя да се пребори за независимост в съда като разказа, че баща ѝ буквално я е тормозел, като е контролирал парите ѝ, не ѝ е давал да има личен живот, не ѝ е позволявал да забременява, да пътува, да се грижи за външността си и т. н.

Бритни обясни още, че Памела ѝ е показала, че близките ти хора и най-вече децата ти, трябва да те подкрепят имено в такива моменти от живота ти.

Междувременно Брандън, който продуцира документалния филм за майка си, аплодира смелостта и силата на Памела, докато говореше по време на интервю на червения килим на премиерата на лентата.

„Никога не съм срещал толкова смела жена като майка ми“, каза той пред Access Hollywood.