0

К омедийната актриса София Вергара демонстрира изваяно тяло по случай рождения ден на своя съпруг Джо Манганиело.

50-годишната звезда от „Модерно семейство“ публикува снимка в официалната си страница в Instagram, на която позира по оскъдни черни бикини. „Playa brisa y mar“ („Плажен бриз и море“) написа към поста Вергара и добави и фотография на любимия Манганиело и пейзаж, на който могат да бъдат забелязани океана и поклащащите се от вятъра палмови дръвчета.

По-рано през деня София поздрави съпруга си за 46-я му рожден, като публикува фотос на Джо Манганиело, седнал край брега на океана и написа „Честит рожден ден, любов моя. 2023 ще бъде невероятна за теб“.

София Вергара и Джо Манганиело се срещнаха за първи път на вечерята на кореспондентите в Белия дом през 2014 г., докато сексбомбата все още бе сгодена за американския актьор и безнесмен Ник Льоб. След раздялата им Вергара започна да излиза със звездата от „Истинска кръв“. След шестмесечна връзка Манганиело падна на коляно и предложи брак на Вергара на Бъдни вечер. Двойката мина под венчилото през ноември 2015 г. на пищна сватба в Палм Бийч във Флорида.