0

К огато си богат и известен, по един или друг начин, някои неща са ти поднесени на златен поднос. Известността пробужда любопитство и малко или много те прави по-желан. Звезди разкриха бройката на сексуалните си партньори след натрупването на популярността им.

1) Мик Джагър

gettyimages

В една от биографичните книги посветени на Мик Джагър пише, че е имал сексуални отношения с 4 хил. жени. "В ретроспекция си мисля, че това е малко ниска цифра", отбелязва Кристофър Андерсън, автор на книгата.

Той също така разкри, че Джагър и Дейвид Бауи са били нещо като "секс екип" и са посещавали гей клубове заедно.

"Самият Мик каза в един момент: "Всеки знае, че всеки е по принцип бисексуален", разказва още Андерсен, след като разкри няколко от партньорите на Джагър, сред които са Фара Фосет и Анди Уорхол.

2) Хю Хефнър

gettyimages

Хю Хефнър преди години казал, че не знае бройката на жените, с които е преспал, но е сигурен, че са хиляди. Покойният основател и главен редактор на списание Playboy по време на интервю за Esquire през април 2013 г. се затруднил да отговори на въпроса за броя на сексуалните му партньорки.

"Как бих могъл да знам? Сигурен съм, че са били над хиляда. Имаше части от живота ми, когато бях женен, а когато бях женен, никога не съм изневерявал. Но компенсирах, когато не бях женен.", споделя Хефнър.

3) Джийн Симънс 

gettyimages

Джийн Симънс през 2016 г. сподели пред The Sun, че в пика на славата си не е употребявал наркотици, но е правил много секс. "Спал ли съм с 4 800 жени? Така се говори. Имам снимките, за да го докажа", отбелязва той.

4) Денис Родмън

gettyimages

Бившата баскетболна звезда Денис Родмън сподели през 2010 г., че е спал с 2 хил. жени, от които вероятно 500, по негови думи, са били "златотърсачки или нещо по-лошо".

5) Чарли Шийн 

gettyimages

Чарли Шийн сподели пред списание "Maxim" през далечната 2000 г., че е спал с поне 5000 жени. В интервюто Шийн добавя още няколко любопитни факти за сексуалния си живот, включително, че обича тройките и че уж бил толкова добър в леглото, че партньорките му го наричали "Машината".

6) Рик Флеър

gettyimages

70-годишният Флеър заяви, че се ужасява при мисълта, че внуците му ще разберат, че е спал с около 10 000 жени през годините - признание, което първоначално направи пред предаването "30 за 30" на ESPN в специален филм, излъчен за първи път през ноември 2017 г. Макар Флеър да признава, че обича жените, в крайна сметка той е човек на една жена.

"Сега обичам само една. Никога не съм правил нищо, откакто срещнах Уенди", отбелязва Флеър, визирайки настоящата си съпруга Уенди Барлоу.

7) Уилт Чембърлейн

gettyimages

В книгата си от 1991 г. "Поглед отгоре" (A View from Above) покойният американски баскетболист Уилт Чембърлейн твърди, че през живота си е преспал с 20 000 различни жени.

"Да, точно така, 20 000 различни дами", пише той. "На моята възраст това се равнява на секс с 1,2 жени на ден, всеки ден, откакто бях на 15 години.", допълва той.

Години по-късно режисьорът Куентин Тарантино признава, че собствената му майка е била една от тях. "Майка ми се срещаше с Уилт Чембърлейн", казва режисьорът пред водещия на предаването Fresh Air на NPR Тери Грос. "Тя е една от хилядите.", отбеляза още той.

8) Том Джоунс

gettyimages

Певецът Том Джоунс твърди, че в разцвета на славата си е спал с до 250 жени годишно, според Mirror. Но според певеца любовта в живота му е била само една - съпругата му Мелинда Роуз Удуърд, която умира от рак на 75-годишна възраст през 2016 г.

Двойката се жени през 1957 г., когато и двамата са на по 16 години. Твърди се обаче, че Джоунс е имал многобройни връзки, включително с модела Катрин Беркери, в резултат на която му се ражда едно дете.

* Източник: Рeople