0

Б езкомпромисни звук, осветление и сцена подготвя за трите си големи концерта в зала 1 на НДК Любо Киров, а специален гост ще бъде Михаела Маринова.

На 8, 9 и 10 ноември публиката ще се наслади на продукция от най-високо техническо и професионално ниво и ще преживее един незабравим музикален спектакъл, какъвто е свикнала да получава всеки път от любимия си артист.

Билети

Билетите за първите два концерта в НДК бяха разпродадени месец по-рано. Над 25 000 души са част от „Турне 2023“ на Любо Киров, което започна запомнящо се на 2 август с два последователни концерта на сцената на Античния театър в Пловдив.

Любо на концерта в Античния

 Любо на концерта в Античния
Артвент

„Не знам как се случва това, но знам, че съм честен, когато пея и говоря от сцената. Публиката разбира много бързо, ако някой не вярва в нещата, които прави. Не можеш да заблудиш зрителя и слушателя само с техническа продукция. Хората имат души и усещат много бързо, когато липсва искреност. Благодаря на всички, с които споделяме тези преживявания и ценности“, сподели Любо Киров.

Икар

„Турне 2023“ на Любо Киров е най-продаваното музикално събитие на поп изпълнител през годината в класацията на една от популярните платформи за продажба на билети Eventim. 2023-та започна изключително успешно за Любо Киров.

Албумът му „Целуни ме“ стана най-продаван (на физически носител) за 2023-та. Той беше един от големите победители на Годишните музикални награди на БГ Радио – със статуетки за „БГ албум“ и „БГ изпълнител“. В края на март Любо Киров беше удостоен с награда „Икар“ в категория „Атракционно и сценично изкуство“ за приноса му в музикално-сценичното изкуство.

Той получи и отличието „Златно перо“ за принос към българските култура и изкуство. Поредна година той отново е в класацията на престижното списание Forbes „Топ 70 на българските знаменитости“, което го постави на най-предно място като музикален изпълнител.