0

С елена Гомес е скарана с най-добрата си приятелка и донор на бъбрек Франша Рейза. Скандалът стана обществено достояние през уикенда, след като се пренесе в социалните мрежи.

30-годишната звезда на Disney, която страда от автоимунното заболяване лупус, се подложи на трансплантация на бъбрек, след като най-близката й дружка актрисата Франша Рейза стана неин донор. Двете момичета преминаха заедно през сложния процес на трансплантацията през 2017 година.

Преди дни излезе документалният филм на певицата „Моят ум и аз“, в които Селена разказа за своите здравословни проблеми, но не спомена нито веднъж Рейза. Наскоро в интервю за Rolling Stone Гомес посочи Тейлър Суифт като своя единствена приятелка от средите на шоубизнеса, въпреки че Франша Рейза е латиноамериканска актриса, пресъздала множество роли на малкия и големия екран. След излъчването на филма Франша Рейза спря да следва Селена Гомес в социалната мрежа Instagram. Ядосана от признанието на звездата за близките й отношения с Тейлър Суифт, Франша нарече коментара на Гомес „интересен“.

В неделя Селена Гомес постави емотикона с повдигнати вежди под публикация, в която се обсъждаха обтегнатите отношения между нея и Рейза.

„Съжалявам, че не споменах всеки човек, който познавам“, написа Селена под поста и шокира феновете си.

По-паметливите напомниха на певицата, че с Франша са приятелки от 10 години и в миналото дори се се наричали сестри.