0

Г ладът и умората във „Фермата“ си казаха думата. Миската Симона не издържа на зора, изпусна си нервите и скочи срещу Радо, баскетболист и капитан на Локо София. Спортистът обаче не й остана длъжен. 

„Радо, примрънкваш като жена“, развика се срещу спортиста Симона, която е носителката на титла от конкурса Мис Туризъм Свят в Малайзия, а сега работи като офис мениджър. Тя му скочи, че в него няма нищо мъжко и продължи да го обижда на „жена“. „А ти какво очакваш от мен като мъж, да харесам силикона ти ли? Ти пък си платена“, изсъска й Радо. Обидена, Симона на свой ред го нарече „пикльо“ и заплаши да го съди за клевета.

Скандалът с Радо се разгоря, след като миската и другата хубавица на „Фермата“ - домакинята Аксения, решиха да хапнат хляб от общата дажба, без да попитат останалите съфермери дали може. Баскетболистът се възпротиви, а те го нападнаха. Симона „нахрани“ и останалите претенденти за стоте бона с думите „неблагодарници“, „подлоги“ и „лицемери“, след като те я обвиниха, че не работи достатъчно, по цял ден се гримира и се пече по бански.