0

Ф утболистът Жерар Пике и поп иконата Шакира изглеждаха идеалната двойка, преди публичния им скандал, след като певицата хвана спортиста в изневерява.

Колумбийската суперзвезда се раздели с Пике през лятото на 2022 г., след като го хвана в изневяра.

Имаше какви ли не спекулации за това как Шакира е хванала Пике да й изневерява, но сега стана ясно, че е станало заради буркан със сладко.

Шакира открила, че Пике й е изневерил, защото конфитюра й от ягоди бил изяден в нейно отсъствие, докато била на турне да промотира музиката си. 

Известно е, че Пике не харесва сладко и направо го мрази. 

След като се прибрала певицата заподозряла, че някой друг е бил в дома й, щом намерила част от сладкото си изядено. 

Шакира и Пике се запознаха, когато футболиста се появи в музикален видеоклип към песента „Waka Waka“ преди Световното първенство в Южна Африка през 2010 г.

От 2011 до 2022 г. те бяха двойка. Те също имат две деца заедно.

Шакира дори сложи кариерата си на пауза, след като се премести в Барселона, за да бъде до Пике, докато той продължи да следва кариерата си в легендарния футболен клуб.

След раздялата им, Шакира издаде сингъл с Rauw Alejandro, озаглавен „Te Felicito“, което очевидно беше зов от тъга по разбитото й сърце.

Текстът гласи „Да те направя цял. Счупих се на парчета. Бях предупредена, но не обърнах внимание. Не ми казвай, че съжаляваш. Познавам те добре и знам, че лъжеш".

Шакира издаде и песен, озаглавена "Shakira Bzrp Music Sessions 53", в която се пее: „Бях извън твоята класа, поради което си с някой точно като теб. Замени Ferrari с Twingo, замени Rolex с Casio”.

В отговор Пике косвено й се подигра, като първо заяви, че Casio е за цял живот, тъй като той влезе в партньорство с тях, а също така се качи и снимка с Renault Twingo.

Междувременно, след като прекара почти десетилетие в Барселона, за да бъде по-близо до Жерар Пике, Шакира сега се мести в Маями, Флорида, с децата си.