0

А ктьорът Филип Буков, моделът Венета Харизанова и бизнесдамата Ваня Червенкова се оказаха най- големите късметлии сред звездите.

Лев

“В питката на майка ми на мен се падна парата“, написа Буков в коледната нощ и показа на феновете си в мрежата снимка, на която позира с широка усмивка и парче домашна питка, от която се подава метална монета от един лев.

ДРЕСКОД „КОЛЕДА”: Звездите си показаха пижамите (СНИМКИ)

Малко след него с паричка се похвали и Венета Харизанова. Красавицата сподели видео, в което още с разчупването на хляба паричката буквално изхвърча на масата.

Харизанова сподели още, че тази година сама омесила празничния хляб и той бил напълно био. За сметка на всичките му плюсове обаче бил толкова твърд, че с него спокойно можела да убие някой, в случай че го удари по главата.

Бизнесдамата Ваня Червенкова също се оказа с късмет, тъй като монетата в питката отново се падна на нея.

Любов

Носителката на титлата „Мис България“ Лора Асенова се похвали с най-голям късмет.

Тя показа 9 цветни листчета с късмети от погачата и написа: „Нали съм късметлийка няма как да мина само с един”, сред листчетата имаше кариера, учение и нов дом. Друга нейна колежка пък Жанета Осипова показа три късмета - запознанство, любов и сватба.

Ледената кралица се моли на вулкан

В дома на Александра Богданска и Джулиана Гани с късмет бяха увенчани синовете им. Малкия Габриел изтегли парата, а Александра написа, че дори е излишно да споменава кой я е грабнал.

Големият син на моделката Джулиана Гани също показа метална паричка в коледната нощ.

Елха

Михаил Билалов с присъщото си чувство за хумор каза, че тази година в погачата на него му се е паднал само косъм.

“Твърде много жени ми писаха, че не съм им под елхата. Помнете, в този занаят е ключово да знаеш кога и къде да се появиш... и кога да останеш в сянка. Това отделя мъжете от аматьорите", заключи той в модерното напоследък приложение за споделяне на мисли – Тредс.