0

П евицата Тейлър Суифт си бута между шамарите и си навря носа в работата на гаджето си Травис Келси, който е американски професионален футболист и играе за Канзас Сити Чийфс.

Самият Травис сподели, че русокоската правила планове за игрите му и дори е взила книгата с тактики и формации на отбора му.

В интервюто в шоуто на Rich Eisen Келси разкри, че Суифт навлязла много в играта. „Тя просто е толкова отворена към изучаването на играта, не знаеше много за правилата, но е любопитна и вече навлиза в професията“, каза 34-годишният Келси. 

„Знам, че никоя от тактиките, които тя е измислила, все още не е стигнала до треньора Рийд, но ако някога стане, ще се погрижа всички да знаят, че това е нейно творение“, добави той.

На въпрос дали Суифт, създава игрови планове за други играчи в отбора, Келче отговори: „Тя е малко предубедена и го прави само за мен“.

Певицата присъства на първия си мач на Канзас Сити Чийфс срещу Чикаго Беърс на 24 септември 2023 г., когато тя и Келси за първи път предизвикаха слухове за връзка, предаде People.