0

И долите на родната сцена - Галена, Азис и Меди, се събират и отвъд океана, където ще изнесат мега концерти в Лас Вегас и Чикаго. Гастролите им ще бъдат през февруари, но към момента все още не се издават точните дати на събитията, които българската общност очаква с нетърпение.

Кампания

Рекламната кампания започна вчера, като и тримата изпълнители публикуваха плакат, на който има снимки на тях и се обявява, че предстои голям концерт, но повече информация не е дадена. Екип на „Телеграф“ се свърза с Петя Романова, която организира повечето от събитията на българските звезди в САЩ, и тя издаде само, че в Чикаго и Вегас очакват с нетърпение големите звезди на родната фолксцена. Още не е ясно и каква е цената на пропуските за мащабното събитие, но отсега българите отвъд океана залагат, че билетите ще свършат за броени часове.

Дует

По всяка вероятност освен собствените си хитове звездното трио ще изпълни и дуетите, като всеки от тях има такъв с другия, така че още отсега е дадена заявка за мащабен купон, а вече голяма част от родните им фенове се питат няма ли да има такъв спектакъл и у нас.

Припомняме ви, че тримата ги свързва освен колегиалност и топли приятелски отношения, което гарантира и приятното им изкарване по време както на полетите, така и на целия престой.