0

К расивата и талантлива родна актриса Кристина Верославова се похвали с роля в хитовия сериал „Джак Райън“, базиран на романите от Том Кланси. Ролята на нашето момиче е малка, но за нея се е борила цели два месеца.

Избор

„Да, наистина кастингът продължи два месеца. Заслужаваше си. Имам малка роля, с текст. Снимахме в Дубровник и съм изключително щастлива за отдадената възможност“, сподели пред „Телеграф“ Кристина. Тя не скри, че за първи път се е притеснявала толкова много на снимки. „Като отидох на терен и се изправих срещу Майкъл и останалите и доста се притесних. За първи път ми се случва такова нещо. Дори излязох сама в другата стая за няколко минути да се успокоя“, споделя Верославова. За притеснението си тя каза и под поста си в Инстаграм. В отговор обаче самият Майкъл Кели й написа, че изобщо не й е личало притеснението и се е справила страхотно.

Сюжет

В последния сезон на сериала Джак е повишен в изпълняващ длъжността заместник-директор на ЦРУ и ще трябва да се изправи срещу собствените си колеги. Докато се бори с вътрешната корупция в ЦРУ, ще попадне на много по-дълбока опасност - сближаването на наркокартел с терористична организация - и в крайна сметка ще разкрие огромна вътрешна конспирация. В шест епизода на екран ще се върнат познатите лица на Уендъл Пиърс в ролята на Джеймс Гриър, Майкъл Кели като Майк Новембър и Бети Гейбриъл в ролята на началника на ЦРУ Елизабет Райт. В добавка към тях се появяват и нови герои. Майкъл Пеня ще бъде Доминго Чавез, когото виждаме в трейлъра да бъде определен като "най-смъртоносния агент на ЦРУ".