0

Е дин от любимите родни автори - Георги Бърдаров, подари на читателите втора част на „До последната минута“. Разкази - вдъхновяващи и изненадващи по действителни събития. Истории за волята и силата да се борим до последната минута, когато всички останали вече са се отказали.

Дух

В тази книга футболът е само фон, на който се разиграват човешки съдби и драматични истории. Kнига за силата на човешкия дух.

Дългоочакваният сборник „До последната минута – част 2“ събира едни от най-легендарните обрати в историята на футбола, променили обстоятелствата в последната минута.

От тази книга ще научите как протичат последните минути в кариерата на Алекс Фъргюсън. Как един мач между България и Шотландия се превръща в трагедия по балкански. Ще съпреживеете най-великия финал, изненадал милиони запалянковци по цял свят, и ще разберете името на човека, който изпусна само една дузпа в живота си.

Вяра

Но отвъд победите и загубите звездните мигове и феноменалните голове ще откриете едни обикновени хора, проявили силата на човешкия дух в точния момент.

Тази книга няма да ви изрежда сухи факти и статистики, нито ще очаква от вас да сте до болка влюбени в спорта, за да я разберете. Това е книга за смисъла да вярваме в себе си, когато никой друг вече не вярва в нас. Книгата е издадена от „Мусагена“.