0

Н аградите „Оскар“ чукат на вратата и само най-заслужилите ще си тръгнат със златната статуетка от церемонията в Лос Анджелис. За щастие на номинираните във важните категории обаче тъгата им ще бъде малко по-малка, тъй като на изхода ще получат и специални подаръчни комплекти на стойност над 100 000 долара.

Тазгодишната чанта с подаръци, наречена „Всеки печели“ вече разкри своето съдържание и успява да задмине предходницата си, която струваше 140 хиляди долара. Точната сума на вещите, които щастливите губещи ще получат не се споменава, но феновете лесно могат да си направят сметката, ако започнат да изчисляват всяко нещо в чантата. От маркетинговата компания, която се занимава с подаръците, пазят в тайна сумата, но потвърждават, че отново е шестцифрена.

„Въпреки че тази подаръчна торбичка, както винаги, има впечатляваща стойност, това не е нито нашият фокус, нито нашата цел“, казва основателят на Distinctive Assets Лаш Фари в прессъобщение. По думите му, номинираните имат уникалната възможност да подпомогнат за промотирането на включените марки, като просто носят, използват или говорят за подарените продукти.

В чантата има за всекиго по нещо. Почитателите на пътуванията ще имат възможност да се насладят на пътешествие до Отава, Канада, отсядайки в имот с площ от десет акра, който разполага с плувен басейн и кинозала. Те ще могат да използват и луксозна спортна кола, ако решат да се разходят извън пределите на имението.

Ако Канада е твърде близко за номинираните актьори, актриси и режисьори, то те могат да я заменят с италианско бягство до вулканичния остров Иския. Освен ваканциите на красиви места, номинираните ще получат и парцел в Австралия.

Разбира се, пътуването не е единствената награда. В подаръка са включени продукти от най-малко 60 марки за здраве, здравословен начин на живот, процедури за подмладяване на лицето и услуги за възстановяване на косата.

Чантата ще включва също продукти за грижа за кожата от Miage, куфар и джапанки от Havaianas, копринена калъфка за възглавница от Blush Silks, възглавница за пътуване от PETA, комплекти за ритуали за баня, ядливо масажно масло, лимитирана колекция изцяло натурален чай и шоколадови бонбони с вградено в кутията видеопослание.

„Въпреки че нашите подаръци може да са известни с това, че са забавни, страхотни, полезни и уникални, те имат и по-важно значение. Повечето марки, които включваме са от разнообразен набор от малки бизнеси, които значително се възползват от глобалната реклама, свързана с най-голямата нощ на Холивуд“, казват от Distinctive Assets.

Не всеки присъстващ на наградите „Оскар“ ще си тръгне със скъп подарък. Тази чест е запазена само за номинираните във важните категории, включително актьорите и актрисите в главни и поддържащи роли, както и режисьорите. Т

Наградите „Оскар“ ще бъдат раздадени в нощта на 12 срещу 13 март, като церемонията започва в 3:00 българско време.