0

П евецът Хари Стайлс беше заснет да се прибира в хотел със стара своя изгора, само часове след като се гушкаше със супермодела Емили Ратайковски.

Кадри от уеб камера, предавани на живо, хванаха бившата звезда на One Direction да се разхожда по улица в Токио с американско-японския модел Кико Мизухара около 5 часа сутринта. Само няколко часа преди това, в 22:00 часа, той беше заснет страстно да целува и прегръща Ратайковски.

Хари и Кико имаха афера през 2019 г. От кадрите в Токио става ясно, че двамата са били заедно на купон, тъй като пеeвцът беше облечен с костюм, а моделката носеше ангелски крила. Източник на Sun разри че изпълнителят се чувства много добре около Кико Мизухара: Хари може да бъде напълно себе си около нея. Двамата успяха да наваксат пропуснатотовреме. Хари обича Токио и това е наистина специално място за тях двамата“.

Хари Стайлс има доста бурен любовен живот. Той съвсем доскоро той имаше връзка с актрисата Оливия Уайлд. Сред многото му изгори са и певицата Тейлър Суифт и моделът Кендал Дженър.