0

Б ритни Спиърс и Сам Асгари вече не са заедно. Сам подаде молба за разтрогване на брака, който продължи само около година. Певицата е истински шампион по създаване на семейства и след това по техния разпад, пише Insider. Тя поставя рекорд за бърза сватба в новогодишната нощ на 2004 г. Тогава Бритни се жени за Джейсън Александър.

Пияни

Двамата са пияни до козирката, а булката е със скъсани дънки и бяла бейзболна шапка. Успява да обясни, че шапката замества булчинската рокля. Женят се на среднощна служба в Лас Вегас. „Просто бях тъпа и безотговорна, но тази сватба изразяваше моя бунт“, коментира Бритни пред E!. След като младоженците изтрезняват, се захващат да информират близки, агенти и адвокати. Оказва се, че никой не е искал този брак. Намират съдия, който го разтрогва само 55 часа след сключването му.

Не е ясно дали Бритни и Джейсън изобщо са се изконсумирали поради обилното количество алкохол, което е съпътствало щуротията. Ако се извади времето за даване на показания, писане на молби и изчакване на технологични срокове, излиза, че Бритни е била омъжена за по-малко от 12 часа.

Интересен факт е, че на последната сватба на певицата през 2022 г. се появява неканен гост и това е самият Джейсън, който си бил наумил да провали церемонията, уточнява Insider. Охраната успява да го усмири и поредният брак е сключен.

Пет за щастие

Най-голямата конкурентка на Бритни в класацията за бързи сватби е Памела Андерсън. Тя се е женила цели пет пъти, като в повечето случаи браковете й се разпадат толкова скоростно, колкото са и сключвани, уточнява Hello.

През октомври 2007 г. Памела се жени за Рик Соломон. В средата на декември същата година разводът между двамата вече е факт. „Ако си известен, разводът става пред очите на всички и се превръща в кошмар“, коментира тя пред People, правейки се на жертва. Пам същия ден имала участие в шоупрограма, а импулсивният брак се случил в обедната почивка. Мотивът за раздялата бил, че Соломон не спрял да изневерява през и без това краткото им съжителство.

Веднага след раздялата тя се хвърля в обятията на Кид Рок и двамата са семейство за цели четири месеца. В интерес на истината този път Памела се опитва да копира първия си брак с китариста на Мотли Крю Томи Лий. И тук, уж случайно, е пуснат порнозапис от първата брачна нощ на двойката, но публиката е уморена от креватните подвизи на спасителката и записът не носи чаканите милиони.

Последният опит на Памела е с Джон Питърс и той продължава всичко на всичко 12 дни. Двамата се запознават на едно от разгулните партита на „Плейбой“ през 80-те години на миналия век. Преоткриват се на 1 февруари 2020 г. 12 дни по-късно Памела обявява в интервю за People, че разводът е факт и двамата ще останат само приятели.

Идолът

Никълъс Кейдж е известен с многобройните си откачени хобита и страсти. Той е един от най-върлите фенове на Елвис Пресли. Страстта към Краля на рока го отвежда до дъщерята на Елвис - Лиса-Мари Пресли. Кейдж и Лиса-Мари се запознават на панихидата за 25-ата годишнина от смъртта на Краля. Развеждат се три месеца по-късно. „Никога не съм говорил за това, няма да го направя и сега. Този брак изобщо не трябваше да се случва“, коментира Кейдж пред CNN.

Той има още едно кратко семейно преживяване. През март 2019 г. се жени за Ерика Койке. Двамата делят ложе цифром и словом четири дни. Пред TMZ актьорът казва, че бил мъртвопиян през цялото време. Той дори отрича да се е запознавал със съпругата си.

През май 2011 г. баскетболистът Крис Хъмфрис пада в краката на риалити звездата Ким Кардашиян и й иска ръката. Тя казва заветното „да“, но бракът им продължава едва 72 дни. „Влюбих се и действах импулсивно. Не мисля, че трябва да се оправдавам“, пише Ким в личния си блог.

Младост

На 19 години актрисата Дрю Баримор се жени в Лос Анджелис за собственика на местен бар Джереми Томас. Развеждат се след 39 дни, когато изтрезняват. Запознават се два месеца преди сватбата. Дрю се опитва да изтрие този епизод от живота си. В автобиографията си „Диво цвете“ тя дори пропуска да го спомене. „Не мисля, че децата ми трябва да четат за миналите ми сексуални авантюри“, казва тя пред People.

Комикът Джим Кери среща бъдещата си съпруга Мелиса Уомър на снимачната площадка на комедията „От глупав, по-глупав“. Женят се покрай снимките, а бракът им просъществува по-малко от година. Мелиса започва да излиза с друг от актьорите в същия филм - Едуард Бърнс. Джим пък се утешава в обятията на Рене Зелуегър.

Бързак в надяването на халки е и Колин Фаръл. През 2001 г. решава да се ожени на екзотична церемония в Таити. „Прекалено бърз и прекалено млад“, казва той пред People четири месеца по-късно.

Още по-бърз е бащата на осем деца Еди Мърфи. Неговата „вечна вярност“ към Трейси Едмъндс продължава само две седмици. Според свидетели на церемонията двамата започнали да си крещят 30 минути след като положили подписите си.

Импулс

Приживе Шиниъд О'Конър била известна с импулсивната си натура. Такъв бил и бракът й с Бари Херидж. Само три часа след церемонията тя разбрала, че се е оженила пред бивши гаджета на съпруга си, които той поканил на сватбата. Следва бесен скандал. Разводът става факт 18дни по-късно.

Но дори това не е достатъчно бързо. Бракът на лошото момче на киното Денис Хопър с Мишел Филипс продължава от 31 октомври до 8 ноември 1970 г. „Първите седем дни бяха невероятни, но на осмия всичко отиде по дяволите“, спомня си актьорът.

Точно девет дни продължава вторият брак на Шер. „Винаги съм си признавала грешките и това бе една от тях“, казва певицата пред People. Тя се омъжва през 1975 г. за Грег Алман.

Бърза сватба си спретват еротичният модел Кармен Електра и баскетболистът Денис Родман. Двамата са женени за 10 дни в началото на ноември 1998 г. „Моят съвет към всички е – не се женете във Вегас. Така ще си спестите куп проблеми“, казва Електра.

Дженифър Лопес покорява класациите с хита си Love Don't Cost a Thing. В еуфорията тя пристава на хореографа Крис Джъд. Двамата са семейство за осем месеца.

Майли Сайърс успява да съсипе десетгодишното си приятелство с Лиъм Хемсуърт, като се жени за него. Много скоро двамата разбират, че не могат да се търпят, и се развеждат в началото на 2020 г.