0

К оцето препуска с АТВ из морето, демонстрирайки умения как машината му се справя с вълните, пясъка и чакъла. Самият той се похвали с новата си придобивка из социалните мрежи.

Цвят

Попфолк певецът кръсти своето АТВ на поршето си, с което фучи понякога насам-натам из столицата и страната. Така новата машина вече се нарича Жълтурко 2. А фенове пък с шегаджийски устрем отсега наддават дали ще има Жълтурко 3, 4 и т.н.

Певецът взе четириколка, която официално е модел от идната 2025 г. В сайта на производителите на возилото то струва малко под 90 000 лв., но родни спецове казаха, че с екстри и превоз може да надмине дори 100 000 бона в нашенски пари.

Мощ

За феновете е ясно, че изпълнителят има голяма страст към бързите и мощни коли и е собственик на няколко такива. С лятната си придобивка, модел 2025 година, той демонстрира и умения с т.нар. екстремно каране, като я подкара на пуст бряг из родното Черноморие, а след това показа и офроуд из горичките. Певецът засне първото си шофиране на машината и сподели емоциите след това. „Жестока работа и откачена“, възкликна Константин. „Най-добрата машина, честита да ти е“, „Знаеш къде да си харчиш парите“, гласят пожеланията на приятели и фенове на звездата.