0

Д ва пъти разведеният Вансан Касел отново е в плен на любовта. Новата ми избраница е 27-годишният бразилски модел Нара Баптиста. 

Докато бившата му съпруга Моника Белучи изживява романс с Тим Бъртън, Веснан е твърдо решен да обърне нова страница след втория си провален брак с Тина Кунаки. 

Клюката за аферата му с Нара Баптиста тръгна, след като моделката сподели негов кадър на стори в Instagram. Актьорът пък репостна снимката в своя собствен акаунт, с което засили слуховете, тръгнали по негов адрес. Последваха още няколко размени на романтични реплики между Венсан и Нара, който сложиха край на всички спекулации. 

Междувременно актьорът и моделката присъстваха заедно на събитие в Рио де Жанейро, където бяха щракнати от фотографи да се забавляват заедно. Също така двойката беше забелязана да се плацика на плажа. 

Нара Баптиста е на 27 години, работи като модел и участва в изданието на Мис Вселена Австралия 2020. С бразилски и австралийски произход, физическите й характеристики напомнят на много на Тина Кунаки.