0

Н аш рапър разкри пикантни подробности за личния си живот. Нашумелият изпълнител DIMOFF разкри, че е участвал в оргия и то не веднъж.

"Беше излязъл един клип в Telegram ама не се вижда че съм аз. Много хора са го видели ама не се вижда, че съм аз, никой не може да познае. Аз знам, защото съм бил там. Пет човека сме били - две момичета и три момчета. Ама това са стари работи, такива точно дето се вика наркомански. Точно след участие всичките надишани на балони, направени, те са някви така да го кажа гнусни момичета дето се пускат наляво надясно ама не проститутки. Били сме на участие, видели сме ги, задърпали сме ги към нас. Те нямат проблеми и си става.", разказва той в подкаста "Не съм такъв човек". 

ВЗЕ СЕ ЗА ШЕРИФ: Депутат дава рапър на МВР! (ВИДЕО)

"Един път в Бургас ей така пак придърпах една и на другия ден тежката гъбичка. По тея участия са много гадни момичетата, смисъл такъв - неподдържани. Иначе ти я гледаш цялата в GUCCI, рокли, имa пари, хубав парфюм, a отдолу риба. Пипвал съм 2-3 неща, но ти не можеш да знаеш докато не стане.", изпада в откровения DIMOFF за безразборните си сексуални контакти.

В подкаста хитовият изпълнител позволява на почитателите си да се доближат максимално до личния му живот без задръжки и цензура. 

НА ЗАДНА СКОРОСТ: Нашумял рапър скандализира, напъна Биляниш на сцената! (ВИДЕО)

DIMOFF няма притеснения да говори за нещата от кухнята както и през какви трудности е преминал, за да стигне дотук. Подробно обяснява за периода, в който се е изнесъл да живее напълно сам на 15 години и изкарвал прехраната си чрез продажба на наркотици. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Dimov (@dimoffsl)

Случвало се е да бъде заловен от полицията, но е намерил начин да се измъкне, макар и след стабилен бой. От няколко месеца е зарязал всички забранени вещества, а причината е смъртта на любим човек то семейството му. Балоните с райски газ също са в миналото за него, след като е получил изтръпване на цялото тяло в следствие на употребата им. 

Той изплю камъчето и за колежката му Биляниш, за която споделя цялата истина, която вълнува почитателите му. Скача остро и на политиците, които се опитват да го очернят и да го забранят, да го заличат от музиката. 

*Източник: blitz.bg