0

Ц еца много харесва избора за партньор в живота на дъщеря си Анастасия, но също така я натиска да спазва старите традиции.

Певицата не е привърженик на съжителството без брак, макар да не го осъжда. „В днешни времена подписът за мнозина не означава нищо, но за мен бракът е важен. Съпрузите и децата им трябва да имат една фамилия. Това, както и още много други неща, прави от хората семейство. Заради децата е по-добре да има брак, но все пак всеки има право да направи своя избор“, коментира любимката на Балканите.

Самата тя се омъжи за Желко Ражнатович през 1995-а, който пет години по-късно беше убит, и взе неговата фамилия, макар мнозина все още да я наричат с моминската й - Величкович.


Анастасия, щерката на Цеца и Аркан, вече година върти гореща любов с футболния национал Неманя Гудел. От самото начало именитата й майка даде одобрението си. Сега обаче е малко тъжна, защото нейната наследница подготвя документите, за да се пренесе за постоянно при любимия си в Испания, където той играе от лятото на 2019 година.

„Трудно ми е, тъй като тя е в чужбина. Липсва ми. Но също така й прощавам, защото избра отлична дестинация, но най-много ми харесва момчето, което срещна. Двамата заедно са много щастливи и влюбени. Имат подкрепата на цялото ни семейство“, заяви певицата, цитирана от списание „Свет“, и допълни, че един ден би желала да види дъщеря си омъжена жена.

24-годишната Анастасия, която също като майки си се изявява на музикалната сцена, наскоро засне сесия за популярен булчински бутик в Сърбия, а мнозина приеха снимките като знак, че самата тя скоро ще встъпи в брак.

Бъдещата свекърва Оливера обаче никак не е доволна. Тя е против връзката на Неманя с Анастасия и го показа по време на световното първенство в Катар. В трите мача на Сърбия тя старателно избираше място, което е възможно най-отдалечено от това на чернокосата избраница на сина си.