0

П евецът Цветелин Атанасов, по-известен като Цецо Елвиса, се похвали, че притежава сетлиста на Лени Кравиц от концерта на Морската гара в Бургас преди ден.

„Нещо уникално се случи, седнахме да хапнем след уникалния концерт на Лени Кравиц и аз като един стар концертмайстор се добрах до сетлиста му. Благодаря на един мой приятел, който пуснах като куче да души и да вземе сетлиста. Метна се като доберман на сцената, никой друг не успя. Вярвате ли, от този лист Лени тази вечер гледа какво да изпее на нашата любезна българска публика. Ако искате да се доберете до моя сетлист в Летния театър на 4 септември в Бургас – заповядайте“, сподели пред „Телеграф“ Елвиса.

Цецо със сетлиста

 Цецо със сетлиста
Личен архив

Гара

Съпругата на Цецо – Мариела, издаде, че това е третият концерт на Лени Кравиц в България, който двамата посещават.

„Естествено, той се представя феноменално навсякъде, неслучайно е жива легенда и той. Музикантите му също са страхотни. А той изглежда просто в отлична форма. А да ви кажа и цялата му банда освен талантливи са и много красиви. Не знам просто откъде ги е събирал“, сподели Мариела пред „Телеграф“.

Тя разказа, че на Морската гара е било пълно с хора, дори малко претъпкано. В началото на вечерта ги е валял дъжд, но след появата на Лени нищо друго не е имало значение. В момента Цецо се готви за национално турне под надслов Viva Las Vegas, като първият концерт е на 29 август в The Brick във Варна.

С любимата си Мариела преди шоуто

 С любимата си Мариела преди шоуто
Личен архив

Среща

Лени Кравиц изнесе първия си концерт в морския град, който бе част от турнето му Blue Electric Light Tour.

Лени Кравиц с Димитър Николов

 Лени Кравиц с Димитър Николов
Личен архив

Световноизвестният изпълнител обеща да се върне в следващите пет години, докато са още на път с групата му. Малко преди началото на концерта на Лени Кравиц на Морската гара кметът Димитър Николов се снима с него и получи автограф на своята книга.