0

Ц ецо Елвиса и бендът му представят за първи път в България винтидж шоуто Viva Las Vegas.

„Много се вълнувам, че това, което правя цял живот и ми се удава най-добре, представял съм го по цял свят, най-накрая и българската публика ще има възможност да го види“, каза Елвиса пред „Телеграф“.

Песни 

Цецо Елвиса и неговите талантливи музиканти ще ви направят част от неповторимо музикално пътешествие в златните години на музиката с ритъма на рокендрола като Jailhouse rock и Blue suede shoes, до незабравимите балади като Love me tender, Green grass of home, My way, Hey Jude, както и още много от най-любимите хитове на най-легендарните изпълнители от 60-те и 70-те години.

Не са забравили и българските любими песни като „Блажени години“ на Георги Минчев, „О-о-о, о-о-о, Джули“, на Васил Найденов и още много от най-обичаните златни родни и световни хитове.

В анотацията към шоуто пише: „Насладете се на най-доброто от легендите в музиката: Елвис, Том Джоунс, Синатра, Хъмпърдинг, Рой Орбисън, „Бийтълс“ и, разбира се, накъде без българските златни хитове от това незабравимо време. Едно бутиково и забавно ретро шоу, издържано в стила на 60-те и 70-те години, което ще ви остави без дъх“.

Турне 

Пред „Телеграф“ Цецо Елвиса каза още: „От дълги години се чувствам длъжник на БГ публиката, че не съм представял шоуто досега в България. Защото хората цял живот слушат как съм най-добрият, че съм почетен гражданин на родното място на Елвис -Тупело, Мисисипи, че съм печелил конкурс за двойници, но досега не са ме гледали на истински концерт с живи музиканти и балет“.

Турнето започва на 28 август в Летен театър - Добрич. На следващия ден е ред на Варна - The Brick Port. На 30 август Цецо ще представи Viva Las Vegas в Летния театър в Шумен, а на 4 септември в Летния театър в Бургас. На 28 септември пък да се готвят пловдивчани в Plovdiv Event center.