0

Х оливудската актриса Шарън Стоун е извоювала правото си да прави каквото си пожелае и да говори каквото си поиска след десетилетия на върха на шоубизнеса. Сега 65-годишната звезда се оплака, че да бъдеш актриса е скъпа професия. 

“Много е скъпо да бъдеш известен”, изповяда се Стоун пред InStyle. “Излизате на вечеря, има 15 души на масата и познайте кой получава сметката. Всеки път носят е касова бележка със сума от 3000 долара”, проплака тя. 

Така например след премиерата на класиката “Първичен инстинкт” през 1992 г., Шарън живее на улица с обществен достъп и няма никаква охрана. Актрисата си спомня, че след процеса срещу О, Джей Симпсън е била посетена от полицаи, които я уведомили, че се намира в опасност. Униформените посъветвали Стоун да се премести на по-безопасно място. 

“Намерете къща с високо ограда”, казали те на актрисата, но домът, който купила и охраната, която наела да го пази и струвала сериозна сума. 

Днес звездата е честна за финансовото си състояние: “Ще спечеля ли достатъчно пари, за да остана да живея там, където живея в момента. Вероятно не! Но децата ми ще напуснат дома и ще отидат в колеж, а аз ще продам голямата си луксозна къща и ще живея като нормален човек”, заяви Шарън Стоун. 

Шарън е убедена, че ако това се случи ще продължи да бъде същата самоуверена жена. “Ще продължа да творя! Имам какво още да направя!”, категорична е тя. 

“Сега поне хората разбират, че Дженифър Лопес не може просто да се качи на самолет. Или пък Никол Кидман. Шарън Стоун също не може да го направи, независимо дали участва в нови филми или не. Пич, та те ме познават дори в тропическите гори на Амазонка”, възкликна актрисата и призна, че днес личното пространство на знаменитостите е по-защитено. 

Кинолентата “Кaзино” е един от онези филми, които затвърждават Шарън Стоун като суперзвезда. Продукцията е оценявана високо дори 30 години след премиерата си. 

“Мартин Скорсезе е ши*ан гений. Робърт де Ниро е един от най-великите актьори, живели някога. И познайте коя е най-добрата актриса”, заключи нахално Стоун.