0

С лед цяла седмица в Обиталището, Резервите се изправиха в безмилостна битка един срещу друг на Арената в “Игри на волята: България”.

Залогът пред тях беше повече от голям – само най-добрият получи възможността да влезе в голямата игра и да стане част от едно от титулярните племена. 

Чакалов доказа своите комплексни умения в компонентите за сила, баланс и съобразителност в подреждането на пъзел, което го превърна в победител. Той беше изправен пред дилемата да избере 300 гроша за себе си и две огромни пици за гладните Резерви или да се присъедини към едно от племената. Без да се поколебае, Чакалов стана новото попълнение в племето на Безстрашните, които изгубиха един от своите играчи в елиминационната битка миналата седмица.

Задаващият се съвет на Резервите предизвика разгорещени разговори в племето. Второто място в битката спечели имунитет на Алекса и му гарантира още една седмица на Обиталището. Иван, от своя страна, помоли съотборниците си да бъде номиниран от тях, защото няма физическата възможност да се състезава и да продължи напред в играта.

На нощната капитанска битка Генчо, Валери и Гого се изправиха един срещу друг в битка за сръчност, координация и бързина. Ловкостта на Генчо не се оказа негова силна страна, а играта го затрудни още от самото начало. Валери първи подреди своето домино, но забрави една от плочките си, което даде възможност на Гого да спечели играта.

На финала хладнокръвието на Валери му отреди първото място и правото да избира между предимство за себе си или такова за цялото племе. Той предпочете да зарадва Безстрашните с ценна преднина в утрешната номинационна битка.

Как ще се справят племената в утрешния сблъсък? Кое ще бъде първото номинирано племе? Ще се приобщи ли Чакалов към Безстрашните? Ще номинират ли резервите Иван? Какви неочаквани събития ще подготви предаването за зрителите и участниците, вижте утре вечер в „Игри на волята: България“ в 21:00 ч. по NOVA.