0

П евицата Гери-Никол за първи път от месеци загатва, че има мъж в живота си. В социалните мрежи пусна загадъчна снимка от турнир по кикбокс, на нея се държи интимно за ръка с мъж, седейки в публиката. В същото време се показва в друг кадър от същото събитие с кикбоксьора Стоян Копривленски, видя ексклузивно "Телеграф".

Instagram

Явно биткаджиите са й слабост, тъй като неотдавна имаше връзка с муай тай боеца Даниел Илиев от фен фракцията на "Левски" "София Запад". Обаче името на Стоян Копривленски неотдавна се свързваше с вдовицата на трагично загиналата попфолк надежда Денис Теофиков - гримьорката Алекса Ангелова. 

Тя самата разкри новия си статус в социалните мрежи. И дори отговори на въпроси на свои последователи там, един от които гласеше: "С Копривленски ли ходиш?". Отговорът на Алекса бе красноречив - тя качи кратко видео, на което двамата се целуват, от което май става ясно всичко.

Малко по-късно Алекса качи и следващ пост, с който вече окончателно даде да се разбере, че сърцето й отново е заето - снимка, на която позира със Стоян Копривленски и послание: "Ти си само мой!".

Стоян Копривленски е определян за един от най-добрите български кикбоксьори, носител е на множество родни и световни отличия. Преди Алекса пък той бил във връзка, от която тя го измъкнала. Дали ситуацията с Гери-Никол е същата и отмъкнала ли го е тя под носа на Алекса, все още не е ясно. По всяка вероятност обаче Яката дупара си тананика сега онази култова реплика от хита й "Гледай ме!" - "Чао на поредната, тук е последната!".