0

А ктьорът Антоан Петров, който влезе в ролята на полицай в два от хитовите сериали на NOVA - „Пътят на честта“ и „Полицаите от края на града“, гушна първороден син. Малкият се е родил в сряда и носи името Даниел.

Новина

Щастливата новина съобщи гордият татко, като пусна снимка, на която той и половинката му Яна държат малката ръчичка на наследника си. Честитките под поста в нета буквално заваляха, като голяма част от колегите на Анди се отчетоха с мили пожелания. „Бъдете здрави“, ориса ги победителят от последния сезон на любимото шоу за имитации „Игри на волята“, а водещата на „Един за друг“ Мария Игнатова написа: „Честито, маме и тате“. Мариян Бачев също не пропусна да поздрави колегата си и прекрасната му половинка, като написа: „Щастливи да сте, мили мои“.

Програма

Екип на „Телеграф“ се свърза с актьора да честити благата вест, а той ни сподели: „Много сме щастливи. Наистина това е най-хубавото чувство на света. И бебчо, и Яна са здрави и са добре. Аз в момента съм при тях в болницата, даже смених първия памперс“. Припомняме ви, че Анди обяви, че двамата с Яна ще стават родители навръх Великден.

В момента Антоан е на лятно турне с колегите от хитовата постановка „Молба за напускане“. Те ще радват почитателите си из цяла България до края на август, а той умело ще съчетава работата и бащинството, като всяка свободна минута ще прекарва до любимата и сина им.