0

О перната прима Еделина Кънева стана баба, похвали се самата тя. „Казва се Матео, което в превод означава Божи дар. Не е кръстен на никого. Роди се 3,950 кг и 50 см, дъщеря ми роди нормално, много сме благодарни за грижите на д-р Богданова“, сподели пред „Телеграф“ певицата.

Парти

Тя вече е успяла да почерпи за внучето колежките си Татяна Симеонова и Петя Ангелова, с които шеговито се наричат „Трите грации“ във Вайбър. „След успешния сезон на Музикалния театър най-после успяхме да се съберем и да ги заведа на вечеря, да ги почерпя. Таня също е баба, а Петя е още много млада - децата са й малки“, каза шефката на Оперетата. Въпреки че вече има внук, тя не се чувства още много по-различно. „Мислех си, че ще се притесня, че отдавна не съм гледала бебе, но то е като колелото – не се забравя“, добави тя.

Банкер

Дъщеря й Георгия вече си е вкъщи с бебето. „Тя е на 34 г., преди 3 г. се омъжи и отлагаха детето заради това, че непрекъснато се местят. Съпругът й Атанас Димитров е банкер, работеше в Лондон, после го преместиха във Франкфурт. Даже преди да ми каже, че е бременна, пак се говореше за връщане в Англия, но в крайна сметка тя избра да роди в България. Последните месеци от бременността изкара тук, въпреки че си имаше наблюдаващ лекар и в Германия. Много леко я изкара, аз до последно бях на работа, но вече съм във ваканция и съм баба 24/7“, сподели още Еделина Кънева.