0

В нощ, изпълнена със запомнящи се моменти, кадърът, на който Тимъти Шаламе целува нежно Кайли Дженър ще остане в историята на 81-вата церемония по връчването на наградите “Златен глобус”. 

Седнали заедно, заобиколени от сови връстници, Тимъти и Кайли демонстрираха романтика, каквато дори и най-ревностните им фенове бяха изненадани да видят. 

28-годишният Шаламе бе сред номинираните за главна мъжка роля за участието си в приказната кинолента “Уонка”, а 26-годишната инфлуенсърка и риалити звезда Кайли Дженър допринесе за блясъка на церемонията. Това е първата съвместна проява на двойката на червения килим. 

Докато феновете разпъват всевъзможни теории какво са си казали двете знаменитости, четец на устни разкри пред DailyMail за какво точно са разговаряли. 

Диалогът започнал с комплимент от страна на Шаламе към Кайли. „Ти си най-добрата“. След това камерите са запечатали как Дженър докосва огърлицата му и казва: „Това е наистина елегантно... черно е“, на което той отговоря: „Харесва ли ти?“ след което тя го уверява: "Да, толкова е хубаво!"

Тогава Шаламе я поглежда дълбоко в очите, докато нежно казва: „Обичам те“, а Кайли отвръща „Обичам те“.

Докато интимният погледи продължават, Шаламе добавя: „Обичам да мисля за теб“, преди Дженър да му каже същото. След това Шаламе я пита „как са устните“ и я целува. 

В другия край на залата обаче Селена Гомес и Тейлър Суифт клюкарстват по адрес на новата звездна двойка. На тяхната маса е и актьорът Майлс Телър, който също надава ухо за сплетните на двете приятелки. От разговора става ясно, че Шаламе и Кайли са отказали да се снимат със Селена Гомес и са предизвикали възмущението на певицата. 

„Помолих за снимка с него и тя (Кайли Дженър) каза не“, оплаква се изпълнителката на “Calm Down” пред своята колежка Тейлър Суифт. Тейлър реагира с голяма изненада и отвръща: "Кой? Тимъти ли?"

През 2018 г. Селена и Тимъти се партнират във филма на Уди Алън “Дъждовен ден в Ню Йорк”, в който двамата играят ролите на млади влюбени. Явно страстните им целувки в тази лента са направили силно впечатление на Кайли Дженър.