0

И нтригуващи кулинарни предизвикателства и четири специални седмици с изненадващи участници ще видят зрителите в новите епизоди на „Черешката на тортата“ - от понеделник до петък, в 20:00 ч. по NOVA.

NOVA/Черешката на тортата

За първи път пред камерите на предаването кулинарни умения ще представи председател на Народното събрание. Зрителите ще видят още кулинарните предложения на почетни консули и професионални готвачи. Старт на новия сезон на култовия формат ще поставят част от смелите герои на най-екстремното риалити в българския телевизионен ефир – „Игри на волята“, броени дни преди форматът да се завърне с пълна сила по NOVA.

NOVA/Черешката на тортата

Първи в приключението сили ще премерят състезателката по петобой Зорница Стоилова, екстремната Михаела Тодорова, танцуващата душа на формата Мирела Илиева, финалистът Филип Атанасов и големият победител Алекса Ерски. Какво се е променило за играчите една година след участието им в предаването и ще успеят ли да впечатлят шеф Манчев с кулинарни умения? Какви ястия ще приготвят и ще бъдат ли повод за раздаване на ниски оценки, не пропускайте от понеделник по NOVA.

NOVA/Черешката на тортата

Във втората специална седмица на „Черешката на тортата“ пред зрителите ще готвят почетни консули. Дипломатите не само ще приготвят характерни блюда от страните, които представляват, но и ще разкажат интересни и вълнуващи истории. В третата седмица на любимото шоу за първи път ще гостува председател на Народното събрание, както и участници, популярни със своята политическа дейност. Този път обаче те ще се борят за плакета на шеф Манчев.

NOVA/Черешката на тортата

Подобаващ завършек на специалните епизоди на „Черешката на тортата“ ще дадат професионални кулинари, които ще премерят сили в кухнята с уникални предложения и майсторско изпълнение. Каква ще бъде тежката дума на шеф Иван Манчев и кой ще си тръгне с плакета – зрителите ще научат от понеделник до петък от 20:00 ч. в „Черешката на тортата“.

NOVA/Черешката на тортата

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.