0

Г олямата звезда на родната фолксцена - Тони Стораро, ще напълни „Арена София“ идната година. Певецът обяви грандиозен концерт спектакъл по
повод 25 години на сцена, който ще бъде на 9 май в най-голямата зала у нас.

Афиш

Афишът на мегасъбитието обиколи за часове социалните мрежи, като впечатление направи фактът, че колегите, които ще го уважат, са много.

На сцената за поздрав към големия Стораро ще излязат Азис, Галена, Софи Маринова, Алисия, Емилия, Деси Слава, Константин и Зафирис Мелас.

Самият Тони има дуети с всичките си гости. На грандиозния спектакъл със звездния си баща ще пеят синовете на Тони, които също са едни от хитовите имена на фолка у нас - Фики и Емрах.

Идея

Екип на „Телеграф“ се свърза с Тони, който не скри радостта си от предстоящото събитие, което се оказа, че е отлагал няколко години.

„От доста време го обмислям. Малко преди ковид пандемията. После не можа да се осъществи заради това. Миналата година също исках, но тогава имаше
друга причина, която попречи. Сега му дойде времето. Дай Боже, всичко да е наред и да се получи едно грандиозно шоу“, заяви пред „Телеграф“ изпълнителят.

На сцената с него ще бъдат и два бенда - Tarkan band и Strings of Istanbul. Билетите вече са пуснати в продажба.

.

 .
Личен архив