0

Т ом Круз „не съществува“ за дъщеря си Сури. Детето на Кейти Холмс отпразнува 18-ия си рожден ден на 18 април без баща си сциентолог. Разбитата им връзка най-накрая се разпадна завинаги, разкрива близък до някогашното семейство.

Сури живее сравнително сдържан, нормален живот с майка си Кейти през последните години и не е тайна, че тя отдавна има „сложни“ отношения с бащата Том

Сури прекара голяма част от последните 12 години, живеейки в сянката на неистови спекулации относно позорно разбитата й връзка с известния й баща сциентолог - и докато прави първите си стъпки в зряла възраст, изглежда, че най-накрая е готова да отговори веднъж завинаги на въпроса за нейното бъдеще със звездата от Top Gun. 

В четвъртък, 18 април, тийнейджърката отбеляза своя важен празник без баща си Том, на 61 години, който е почти изгонен от живота на най-малкото си дете в продължение на много години - горчив разрив, който произтича до голяма степен от решението на Кейти и Сури да прекъснат връзките си с него, поради принадлежността му към противоречивата сциентологична църква.

Клинът, който първоначално беше забит между баща и дете по време на развода му през 2012 г., оттогава се превърна в здрава като скала стена, която която Сури явно няма планове някога да разруши, пише DailyMail.

Според американските закони, на 18-годишна възраст Сури вече е пълнолетна и „официално“ способна да взема свои собствени решения.

Но докато източници, близки до тийнейджърката, казват, че тя все още претегля възможностите си що се отнася до бъдещата й кариера, те отбелязват, че тя е категорична за едно нещо: „Том не съществува за нея.“ 

Gettyimages

Сури няма да поддържа никакъв контакт с баща си, въпреки че е на 18, и дори да се обади, тя няма да отговори“, казва за медията близък до семейството.

Рожденият ден на Сури официално ще прекъсне всички останали връзки с Том на хартия. Баща ѝ пък вече няма да бъде задължен да плаща издръжка на Кейти, сума, която според съобщенията възлиза на солидните 400 000 долара на година. 

Но дори потенциалът от бъдеща финансова помощ няма да примами Сури да продължи връзката с баща си, уверяват запознати. 

„Той не съществува за Кейти или Сури и дъщеря му не иска да разчита на него за нищо.Тя чувства, че има един родител и това е майка й.“, допълва източникът, цитиран от медията.

Въпреки че Сури е наследила много от майка си – любов към модата, страст към творчеството и външен вид, достоен за Холивуд – тя няма планове да следва стъпките на Кейти, що се отнася до кариерата на екрана. 

Кейти Холмс

 Кейти Холмс
Gettyimages

Вместо това, казват запознати, тя е съсредоточена много върху това да остане обикновен гражданин“ - или поне толкова обикновен, колкото й позволява фактът, че родителите ѝ са звезди.

Сури показа голям интерес към модата, като източници разкриват още през март 2023 г., че тя клони към изучаване на темата в колежа, фокусирайки процеса си на кандидатстване в района на Ню Йорк, за да остане близо на майка си. 

.

 .
Gettyimages

Това е тъжен завършек на това, което започна като привидно приказен романс между нейните родители, който накара Том буквално да подскача от радост, при гостуването си при Опра Уинфри през 2005 г., докато провъзгласяваше любовта си към Кейти. 

Pixabay

Месеци по-късно двойката се ожениха елегантна и подходящо бляскава церемония, намерила място на корицата на Hello!.

Но този блясък скоро започна да се помрачава и само пет години и половина след сватбата им, Кейти подаде молба за развод, ход, от който Том призна, че е бил „дълбоко натъжен“. 

Gettyimages

Сури беше само на шест години, когато бракът на родителите ѝ се разпадна, но тя много бързо се оказа хвърлена в центъра на спора около раздялата им и фаталния развой на всичко, определено от отдадеността на Том на сциентологията.

Холивудската звезда не е виждала дъщеря си повече от 100 дни през 2023 година, между ваканцията, която са взели през август, и Деня на благодарността през ноември. 

Gettyimages

След като списание In Touch съобщи, че Том е „изоставил“ дъщеря си, той съди публикацията за клевета в дело за 50 милиона долара. 

Докато делото се разиграваше в съда, той призна, че са изминали около три месеца, без да се вижда със Сури, но добави, че това се дължи на фактори извън неговия контрол.

Gettyimages

Вместо това той обясни, че е работил по строг и интензивен график за заснемане на своя екшън филм All You Need Is Kill в Лондон, което оставя малко място за свободно време от всякакъв вид.

„За съжаление в тази ситуация беше невъзможно“, каза той пред съда, според People .

Круз добави, че вместо да изостави дъщеря си, й се обажда всеки ден - въпреки че призна, че не е същото като да види малката си дъщеря лично и че може да бъде трудно да се говори с дете по телефона.

През последните години Том не е виждан публично с дъщеря си и това е известен на всички факт.

И тъй като актьорът от Top Gun остава влиятелна фигура в Църквата на сциентологията, бивши последователи на вярата предполагат, че Кейти Холмс е забранила на Том да се среща със Сури.

Архив

През 2019 г. Саманта Доминго, която спря да следва сциентологията през 2004 г., заяви, че на Том „не е позволено“ да има връзка с дъщеря му, защото тя не е член на сектата. 

Каквито и да са мотивите на Круз да стои близо до тази църква-секта и далече от детето си, повече от ясно е, че нищо не оправдава лишаването на едно момиченце от присъствието на бащата в живота му.