0

П евицата Татяна се отказа от традиционните шумни тържества с по 30-40 гости и отпразнува по необичаен начин 46-ия си рожден ден, като се качи с най-близките си в гората.

„С времето осъзнах, че да бъдеш все по-близо до природата е истински рай. Дотук в живота ми скочих от хеликоптер във водите на Доминикана при фобия от вода и оцелях, ядох три месеца кокоси и спах на земята, получих и корона за „Най-вдъхновяваща жена - жена пример“. А сега ще имам честта да представя България и в Америка през есента. Осъзнах че всичко, което Господ ни е дал, е по-скъпо от всяка придобивка, за която се борим цял живот“, коментира пред „Телеграф“ атрактивната изпълнителка. Навръх рождения си ден на 17 юли тя представи и песента „Не казвай, любе, лека нощ“, която е емблема в българския фолклор и която намери място във фолклорния й албум „Горда съм българка“.

Магия

„Не мога да опиша каква магия е да празнуваш в гората, сред всички живи същества там, с майката природа и шепа приятели. С кадъра, който публикувам, всеки може прецени какъв човек, жена, майка и певица съм. Благодаря на Господ за всички красиви моменти, които изживях, за всички победи, с които съм удовлетворена. Пожелавам си здраве, здраве, здраве, защото имам толкова много мечти и цели, които искам да осъществя, а вие да бъдете част от тях.❤️ Като за рожден ден само мога да кажа едно: „Живейте пълноценно истински. Годините са и ще бъдат за мен само една цифра и винаги ще ги демонстрирам с това което мога и съм“,  каза още Татяна.