0

Ф утболната икона Дейвид Бекъм ще направи премиера на документален филм за живота си в Netflix. В лентата той говори за обсесивно-компулсивно разстройство, от което страда: прекарва часове в чистене на къщата (най-вече на свещите), докато цялото му семейство спи.

"Уморително е да чистиш всяка свещ. Режа восъка на свещта, чистя стъклото, това е любимото ми хоби... Знам, странно е", признава самият Бекъм по време на филма.

През април 2006 г. той разкри, че всичко в къщата му трябва да бъде идеално подредено в права линия и винаги по двойки. Безалкохолни напитки в хладилника, симетрично и четен брой. И още - той включва светлините в правилната позиция, държи всички брошури за хотелските стаи в едно чекмедже или купува точно 20 пакета юфка всеки път, когато отиде в магазина.

"Имаме три хладилника: храна в един, салата в друг и напитки - в трети. Всичко е симетрично, ако има три кутии, ще изхвърли едната, защото трябва да е четен брой”, заяви съпругата му Виктория.

Двамата с Виктория живеят в къща на стойност 25 милиона паунда в Холанд Парк. "Факт e, че когато всички са в леглото, аз обикалям, чистя, уверявам се, че навсякъде е подредено. Мразя да слизам сутрин и да има чаши, чинии и купи. Знам, странно е", казва още бившият английски национал