0

Ч утовен скандал разтърси Холивуд! Легендарният актьор Ал Пачино поиска ДНК тест от младото си гадже Нур Алфала, съобщават TMZ и Showbiz.

Преди дни стана ясно, че 83-годишният Пачино ще става баща за четвърти път, а 29-годишната му приятелка е в напреднала бременност.

Американските медии твърдят, че звездата от „Кръстника“ и „Белязания“ е бил шокиран, когато научил, че Алфала очаква дете от него. Той смятал, че е невъзможно да я забремени заради здравословни проблеми и поискал ДНК тест, които категорично да докаже бащинството.

ЩЕ СМЕНЯ ПЕЛЕНИ С ДЕ НИРО: Ал Пачино очаква бебе от младото си гадже

Според адвокатите на Ал Пачино той имал хронични проблеми с щитовидната жлеза и бил изненадан от новината за бременността на Нур Алфала.

Showbiz 411 съобщава още, че Пачино е сложил край на връзката си с Алфала веднага, що е научил за бременността й, тъй като тя дълго време криела от него, че очаква бебе.

„Казаха ни, че Ал не е нямал никаква представа, че Нур Алфала до преди 2 месеца, че момичето е бременно и когато разбрал, останал потресен“, заяви неназован източник за TMZ. Според таблоида Нур е била принудена да направи теста, като според него се оказва, че Пачино наистина очаква четвъртото си дете.