0

32-годишният модел и дъщеря на лидера на „Ролинг стоунс“ Мик Джагър роди син от своя възлюбен, 24-годишния скейтбордист Камбриан Седлик. Двойката сподели новината в Инстаграм.

Джорджия Джагър публикува няколко снимки с приятеля си, майка си Джери Хол и новороденото си дете. Моделът написа, че синът ѝ е роден на 30 септември и е кръстен Дийн Лий Джагър Седлик.

„Ние сме толкова влюбени и щастливи и не можем да спрем да гледаме сина си. Благодаря ти, Камбриан, че си толкова прекрасен и грижовен“, написа Джорджия към семейните снимки.

Бремеността на модела стана известна в началото на лятото, когато тя публикува снимка със закръглено коремче. Преди това Джагър излизаше с ресторантьора Луис Леви.

Джорджия Мей Джагър е дъщеря на Мик Джагър и бившата му съпруга Джери Хол. Родителите ѝ бяха заедно от 1977 до 1999 г., те имат четири деца. Мик Джагър има и правнучка. Хол също беше омъжена за милиардера Рупърт Мърдок, който сега е женен за майката на Даша Жукова, бившата съпруга на руския олигарх Роман Абрамович.