1

Н атиреният от племето на Изгубените в "Игри на волята" Валентин, който вече не е част от играта, продължава да бъде толкова популярен, колктото и преди, та даже и повече. Със сигурност биe по слава дъщеря си Елена, която трябваше да остави на острова на отшелниците. С две думи - превърна се в звезда, без да се напъва, а заради себе си, просто защото е Вальо.

Хасковлията, който бе обявен за досадник номер 1 в сезон 5 на Игрите и будеше съплеменниците си в ранни зори, късайки им нервите, отприщи нов тренд в социалните мрежи, видя "Телеграф".

Култовата досадна реплика на Вальо: "Добро утро, успешни млади хора, време е за ставане, нов ден изгра, слънцето вече е доста високо и се очертава прекрасен ден, няма нито един облак горе", залива нета и се е превърнала в тотален хит. Нещо повече, тя е станала толкова популярна сред младежите у нас, че те масово се събуждат в леглото именно с думите на треньора по културизъм, които не им оставят никакъв шанс и буквално им изправят косите от ужас, че трябва да стават за училище. Вместо стандартните звуци, тийнейджърите са настроили алармите на телефоните си да пускат гласа на Вальо, който им нарежда да се събуждат вече. По тренда е луднал и бившият съплеменник на Валентин от Изгубените Николай Рълев, става ясно от видео в ТикТок.

@official.igri.na.voliata ⏰ Добро утро, успешни млади хора! 🌞 Време е за ставане! 🥱 Започва нова седмица на Игри на волята! ⚔️ Имаме важна информация! 🙌🏻 Епизодите ни в петък вече ще започват в 20:00 часа, а в събота в 21:00 часа! 😊 #igrinavoliata #igrinavoliata5 #igrinavoliata2023 #игринаволята #игринаволята5 #игринаволята2023 #сезон5 #igrinavolqta #igrinavolqta5 #novatv #novabg #новатв #reality #Bulgaria #gladiatori #гладиатори #amazonki #амазонки #старейшини #stareishini #Вальо #Валентин #ДоброУтроУспешниМладиХора #аларма #събуждане #meme #смях #меме ♬ original sound - Игри на волята
@ogsata98

 

♬ original sound - Ogi Ivanov
@_rulev_ @Игри на волята #igrinavoliata #igrinavoliata5 #igrinavoliata2023 #игринаволята #игринаволята5 #игринаволята2023 #novatv #novabguardachi ♬ original sound - Николай Рълев