0

Т урбофолк любимката на Балканите – Лепа Брена пак разбуни духовете и предизвика еуфория сред почитателите си.

Тя стана главната атракция по пътищата на полуострова, след като заряза лимузините и яхна автобус.

В стила на световните звезди певицата хукна по участия, обикаляйки пътищата с возило, на което хората вече дори име измислиха - „Бренабус“.

Както в добрите стари времена, когато музикантите ходеха на турне с автобус, сега певицата е решила да съчетае красивото с полезното. Тя натовари музикантите си и целия екип на голямото возило и отпътува от Белград към градове в региона, където ексюгославската звезда има концерти в рамките на текущото турне "Имам една песен да ти пея".

„Бренабус“-ът, се превърна в истинска атракция по пътищата. Фенове и просто пътуващи в същата посока не пропуснаха да подгонят возилото и да му правят снимки и видеозаписи. Той дори вече стана вирусен в социалните медии.

Но който си мисли че "Бренабус" е обикновен автобус, греши.

Това, което го прави специален и привлече вниманието на мнозина, дори и тези, които не са фенове на певицата, са огромните фотоси на Брена, които красят страните и задната част на автобуса,

Певицата и нейният екип пътуваха с този автобус за два концерта, които имаха в Сараево предния уикенд, а случайни граждани останаха възхитени и го заснеха автобуса, докато минава и през Румъния.

Въпреки че ходът на Брена с автобуса може да изглежда странен, звездите от световния шоубизнес отдавна имат собствени автобуси, с които ходят на турнета, а много от тях са превърнати в истински „домове на колела“.

Да видим сега коя ще е следващата звезда от региона, която ще тръгне по стъпките, пардон – по гумите на сръбската турбофолк икона..

@gorstak.hp Ide Brena preko Romanije 🙂 #hanpijesak #lepabrena #sarajevo #drive #concert #zetra #gorstak ♬ original sound - Gorštak.hp